Competence 4 Life

Competence 4 Life -

Sorgbearbetning

Ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra
känslomässiga förluster

Sorg är den normala och naturliga känslomässiga reaktionen vid en förlust.
Hur förluster upplevs är helt individuellt. Men dödsfall, skilsmässor och separationer är oftast smärtsamma. Att flytta, gå i pension eller att mista ett husdjur är exempel på andra förluster.
Det finns lika många reaktioner på sorg som det finns människor. Det går därför inte att beskriva hur en normal känslomässig reaktion vid en förlust ser ut.
Sorg är individuell och unik. Det är också de tankar och känslor som förknippas med relationen till det förlorade, oavsett om denna förändrats på grund av dödsfall, skilsmässa eller av annan orsak.

Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat.
I en trygg miljö, tittar vi på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt.
Vi arbetar i grupp eller enskilt och för deltagarnas trygghet och för bästa resultat är regelbunden närvaro och engagemang av största vikt.

 
Provläs boken här:

www.smakprov.se/bok/9789197479608

 Bok

Vill du ha ett eget exemplar av boken? Fyll i dina uppgifter här.
Skriv namn, adress och e-post för bekräftelse och betalningsinformation.
Ange bokbeställning i ämnesraden.

Pris: 199:- + frakt.